Osteopaat Ramon van den Wildenberg

Ramon’s passie voor sport osteopathie

‘Mijn speciale interesse gaat uit naar de behandeling van sportblessures. Wat mijn werk zo boeiend maakt, is de variatie aan patiënten en klachten waarmee ik te maken krijg. Iedere behandeling is uniek, omdat ik bij elke patiënt streef naar het vinden van de onderliggende oorzaak van hun klachten. Dit zorgt voor een diepgaande aanpak die gericht is op het bereiken van langdurige resultaten en het bevorderen van het algehele welzijn. Omdat elke sporter uniek is en elke sportblessure weer anders sta ik voor een persoonlijke en op maat gemaakt plan van aanpak en behandeling.’ Lees hier wat osteopathie kan doen bij een hielspoor of peesontsteking. 

Zaterdag sporters dag

Om sporters tijdens het weekend optimaal voor te bereiden en na het weekend optimaal te laten herstellen werkt Ramon op maandag middag en avond en zaterdag overdag. Op deze manier kunt u snel geholpen worden voor uw sportblessures.

Spoed-gevoel of een moet-geval

Een hamstring blessure of acute blokkade. Ook voor een spoedgeval kunt u vaak op korte termijn terecht. Stuur een what app naar 0657708761 of email naar ramon3248@gmail.com. U kunt vaak nog snel terecht.

Ramon’s visie op gezondheid en osteopathie

Al van jongs af aan heb ik een sterke interesse in hoe het lichaam functioneert en hoe dit zich vertaalt naar gezondheid. Osteopathie biedt mij de mogelijkheid om mijn nieuwsgierigheid naar de complexiteit van het menselijk lichaam te combineren met mijn verlangen om mensen te helpen. Na mijn middelbare school heb ik ervoor gekozen om de voltijdopleiding osteopathie aan het Sutherland College in Amsterdam te volgen, waar ik geleerd heb om verder te kijken dan de klacht alleen.

Beroepsvereniging en register

Ramon is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen